RSBB | Merksieraden
21577
single,single-portfolio_page,postid-21577,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Merksieraden

Luxe Zwitserse horlogemaker en juwelier Chopard gebruikt alleen de beste materialen voor zijn collecties. Al zijn juwelen zijn gemaakt van echte diamanten, edelstenen en  18 karaats goud. Kwaliteit komt overeen met precisie, omdat elk detail, hoe klein ook, een rol speelt in de totale uitstraling van een item. De collectie ” Chopard happy diamond “, bijvoorbeeld, is eenvoudig en klassiek, maar  origineel en onderscheidend. “Happy diamonds” bewegen rond in kleine glazen kastjes.

Bulgari

Sinds de oprichting in 1884, is Bvlgari een leider in de wereld van de exclusieve juwelen. Het juwelenhuis is gevestigd in Rome, waar  vandaan deze komt met spectuculaire stukken die traditionele stijlen mixt met innovatieve ontwerpen. Sommige van de kenmerken Bvlgari zijn gedurfde vormen, grote stukken, cabochon stenen (een erfenis van 1960 Italiaanse glamour), felgekleurde bloemen en fruitig motieven, en stijlvolle Italiaanse sieraden zoals chokers, armbanden en manchetten. Bvlgari maakt gebruik van de beste edelstenen en vooral 18 karaats goud voor haar veeleisende Cliënten. De bekendste collectie is misschien de Bulgari  B-zero collectie ontstaan uit de Tubogass collier’s uit de zestiger jaren

Cartier

Cartierheeft een lange geschiedenis. Dat betekent dat het  tijd had om zijn ambacht te perfectioneren, maar zelfs in het begin, in 1860, toen het uitkwam met zijn eerste sieraden,  heeft Cartier’s kwaliteit en stijl  veeleisende klanten aangetrokken. In een mum van tijd begon Koningen het juwelen huis voor speciale stukken toe te voegen aan hun sieraden collecties.

De hertogin van Windsor was zo gecharmeerd van de panter van Cartier, een model van de prachtige sculpturale vloeibaarheid en dimensionaliteit dat ze hiervan verschillende stukken bestelde  met dit motief. Beroemdste is haar 6,5 inch diamant, onyx en smaragd armband, die onlangs verkocht voor iets meer dan $ 7.000.000.

Cartier  is trouw aan zijn Art Deco wortels en daarom een ​​beroep op de moderne smaak, maar het huis gelooft ook in Oude Wereld elegantie. Kijk naar de Cartier Trinity collectie. Een oud maar nog steeds actuele collectie sieraden in 3 kleuren goud.

Alleen de beste stenen, bezet met precisie, en de beste edele metalen worden gebruikt voor Cartier juwelen. Cartier horloges zijn ook bekend om hun deskundige vakmanschap en innovatieve ontwerpen.

 

Date

februari 5, 2015

Category

Duurzaam